Friss Adatvédelmi Tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Részletes leírás
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményben legyen részed. További tudnivalókat a Cookie Tájékoztatóban találsz.

Semmi pánik! Kézben tartjuk ingatlanügyeit!

Home Staging

A home staging az eladásra kínált ingatlanok felöltöztetésének művészete annak érdekében, hogy a vevő azonnal megérezhesse az igényeire szabott otthon energiáit. Egy nagyszerű ’staging’ az ingatlant egyszerre varázsolja fényűzővé és teszi barátságossá, így érzelmi kapcsolatot teremt, mely a potenciális vevőket gyors döntésre és magas licitálásra ösztönzi.


Veled dolgozunk, amíg az ingatlan eladásra nem kerül

A First Choice Home Staging teljes körű szolgáltatást kínál a megrendelők igényeinek kielégítésére:

  • Helyszíni konzultációt tartunk annak érdekében, hogy az ingatlan igény szerinti megtervezését és az egyedi belsőépítészeti kialakításokat személyesen átbeszéljük.
  • Szakértelmünk összes eszközével egyensúlyba hozzuk az ingatlan művészi megjelenését az eladás tudományával.
  • Ezzel a stratégiai megközelítéssel olyan belső tereket alakítunk ki, amely inspirálja a tulajdonosokat és vonzza a leendő vásárlókat.
  • Mindegy, hogy esztétikai megújulást vagy versenyelőnyt kíván elérni, az Ön elképzelései alapján tökéletesre alakítjuk az ingatlan lehetőségeit.
  • Kifogástalan szolgáltatás, hibátlan kivitelezés, az elképzeléstől a valóságig.

Home Staging

Minden térnek van egy története. A First Choice Home Staging küldetése életre kelteni ezt a történetet.

Staging csapatunk három éve sikeresen alakít egyedivé ingatlanokat. Minden teret kivételes művészi alkotássá varázsolunk, ahol elmeséljük annak történetét a funkcionális kialakítás minden eszközével. Közreműködésünkkel az ingatlanok szebbé és piacképesebbé válnak.

Tervező csapatunk minden stílusban páratlan belső tereket hoz létre:


Home Staging


Home Staging

1. Transitional

A transitional („átmeneti”) design a hagyományos és a modern stílus legjobb jegyeit párosítja. Ez az egyedi stílus-kombó Home Staging stúdiónk ujjlenyomata: a klasszikus elemeket keverjük a kortárs stílusjegyekkel, így találkozik belső tereink megjelenésében az időtlen kifinomultság és a trendszerűség.


2. Modern

A modern formatervezés iránt nagy az igény. Home Staging stúdiónk divatos esztétikát kínál ebben a stílusban, a letisztult és stilizált anyagok és az organikus szabad formák felhasználásával. Mind a csúcstechnológiás tereket, mind a hagyományos otthonokat kortárs művészeti alkotásokká alakítjuk.


3. Eklektikus

Az eklektikus forma szeszélyes, gyönyörű és lehetetlen lecsupaszítani. A stílusok elegáns keveréke bármely otthont élénkké, energikussá tesz. Home staging csapatunk tökéletes egyensúlyt teremt a belső terek kifinomultsága és szellemisége között, mely ezt a csodálatos stílust jellemzi.


4. Hagyományos

Staging csapatunk újraértelmezi a tradicionális belső tereket: jellegzetes elemek hozzáadásával erősítjük a hagyományos magyar építészeti ízlést. A klasszikus paletták alkalmazásával kifinomult és izgalmas tereket tervezünk, amelyek meghittséget és eleganciát árasztanak.


5. Tengerparti

A vízparti otthonokban a tengerparti életmódot és esztétikát tükröző tervezésre van szükség. A víz közelében lévő terek kialakítása hűvös, szellős és barátságosan elegáns, csak úgy, ahogyan a tengerparti utazásaink ihlették.

Miért dolgozzon velünk?

  • A stage-elt otthonaink gyorsabban és magasabb áron találnak gazdára, mint a listázott, nem átrendezett lakások.
  • Havonta átlagosan 5 ingatlant öltöztetünk át, melyeket kevesebb, mint 30 napon belül, legalább 10%-kal magasabb áron értékesítenek is.
  • Jelmezt szabunk minden típusú ingatlanra, ideértve a luxusotthonokat, a tetőtéri és loft lakásokat, valamint közepes méretű házakat is. Portfóliónk kibővült kiskereskedelmi üzletek, bemutatótermek, szálláshelyek és egyéb rendezvénytermek átalakításával is.

Home Staging

Hogyan működik a staging?

Íme az igazság: a költségkerettől, a helytől, vagy bármilyen más változótól függetlenül az ingatlanba besétáló leendő vásárló mindig ugyanazt keresi; azt a megfoghatatlan, szinte meghatározhatatlan extra valamit - egy érzelmi töltést, amely elragadja és ott tartja őt, mert sehol máshol nem tudja elképzelni ezt az „otthon” érzetet.

Miután a vevő „hazaért” - a többi egyszerű. Az ingatlan eladja magát - és gyorsan... Stúdiónk a vevői otthon-érzetek kialakításának művésze.

A kreatív csapatunk által sikeresen berendezett budapesti ingatlanokat megbízóink tipikusan 30 napon belül, rekord-magas árakon értékesítettek. Staging stúdiónk az Ön ingatlanát is átalakítja érzelmi tér-élménnyé.


Home Staging

1. Ingatlan felmérés

Stager szakértőnk a helyszínen találkozik Önnel, közösen átnézik a költségvetést és átbeszélik az általános tervezési célokat, igényeket.


2. Javaslat

Javaslatot készítünk az Ön igényeinek megfelelően testreszabott staging részletekről, beleértve bútorozást, árakat és az ütemtervet.


3. Staging

Kreatív csapatunk és segítőink beépítik/elrendezik az összes bútort + dekorációt és 1-2 nap alatt átadjuk a megálmodott kialakítást.


4. Bontás

A staging lebontás idejét 2-hetes előzetes értesítés alapján rögzítjük, miután az ingatlan vételi ajánlata elfogadásra került. Havi bérleti hosszabbítást kérésére biztosítunk.