Friss Adatvédelmi Tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Részletes leírás
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményben legyen részed. További tudnivalókat a Cookie Tájékoztatóban találsz.

Semmi pánik! Kézben tartjuk ingatlanügyeit!

Rólunk

FIRST CHOICE HUNGARY KFT

„A 2009-ben alapított First Choice Hungary ingatlankezelő társaság alapítójaként a külföldön élő befektetők budapesti ingatlankezelési igényeinek teljes körű kiszolgálását tűztem ki célul. A szolgáltatásaink rugalmas hangolását évről évre kihívásként élem meg és a „csinálom”-ban találom meg mindig a „hogyan”-t.”

(Marian Nikolic alapító)


Mit csinálunk?

Az újépítésű budapesti lakások mellett az utóbbi két évben csúcskategóriás külföldi ingatlanok kezelési megbízásai is bekerültek portfóliónkba, főként a meglévő ügyfeleink ajánlásai útján.

A megbízási szerződéseink paragrafusai mögötti ’térben’ az ingatlankezelést - a klasszikus szolgáltatási módszertan helyett - személyre szabott, aprólékosan kidolgozott szemlélet és gyakorlat szintjére emeltük. A technológia dinamizmusára hangoltuk az ingatlankezelési szolgáltatásunkat, ezáltal is biztosítva megbízóink bérleti díj bevétel maximalizálását, a működési költségek minimális szinten tartása mellett. Az ügyfeleink befektetéseit úgy kezeljük, mintha a sajátunk lenne.

Milyen szolgáltatásokat kínálunk?

Csapatunk minden tudásával és munkájával arra törekszik, hogy a megbízóink válláról levegyük az ingatlanbefektetésükkel járó tennivalók stresszét. Szolgáltatásainkat úgy terveztük meg, hogy tulajdonosként csupán annyi dolguk legyen, hogy otthonuk kényelmében hátradőlve pihenjenek, míg mi minden egyéb teendőt elvégzünk helyettük.

Milyen ingatlankezelési díjat alkalmazunk?

Szolgáltatásunk díja az ingatlan bruttó bérleti jövedelmének 10%-a. Azonban, minden First Choice ügyfél részére, kedvezményeket biztosítunk olyan szolgáltatásokért, amelyek általában felmerülnek, mint például biztosítási, vállalkozói, vagy jogi díjak, és ezek jelentősen ellensúlyozzák kezelési díjunkat.

Milyen előnyökkel jár velünk szerződni?

Egy olyan összetett ingatlanpiacon, mint a budapesti, a pozitív befektetési élmény érdekében elengedhetetlen egy ingatlankezelő megbízása az ingatlan kezelésére. Az ingatlanbefektetők előtt felmerülő összes kihívás megoldása mellett, ingatlankezelésünk célja, hogy befektetésének megtérülési potenciálját maximalizáljuk.

Noha számtalan módszer létezik az ingatlan jövedelmezőségének növelésére, a következőkben bemutatunk néhányat a legfontosabbak közül:

 • Bérleti szerződés megújítás/tárgyalás
  A bérbeadásból származó jövedelem maximalizálása szempontjából kulcsfontosságú, hogy naprakészek legyünk a bérleti piac árainak alakulása terén. Gondosan átvizsgáljuk a környék összehasonlítható árazását annak biztosítása érdekében, hogy a bérleti szerződés és annak megújítása összhangban álljon a piaci elvárásokkal. A szerződés feltételeinek tárgyalásakor biztosítjuk, hogy a lehető legkedvezőbb feltételeket szabjuk meg, annak érdekében, hogy elkerüljük a jövőben felmerülő lehetséges hibák költségeit.
 • Mennyiségi árképzés a működési költségekre
  Az ingatlan portfólió előnye nálunk az is, hogy kedvezményeket tudunk biztosítani ügyfeleink számára, mely a mindennapi működési költségeket optimalizálja. A ’bulk-buying’ érvényesítésével a festési és javítási munkáktól kezdve a biztosítási díjakig, a jogi és számviteli szolgáltatásokig, lehetővé válik számunkra, hogy pénzt takarítsunk meg ügyfeleinknek.
 • Megbízható, tisztességes forgalmazók, vállalkozók
  A lakás birtokba vétele és az egyéb karbantartási/javítási költségek számottevõ listát képeznek bármely befektetõ költségvetésében. A karbantartási/javítási munkálatokhoz megfelelő vállalkozó ismerete jelentősen megváltoztathatja a projektek általános árazását. Az engedéllyel rendelkező és biztosított vállalkozók és műszaki szakemberek széles körű adatbázisával biztosítani tudjuk, hogy minden projektet tájékozott, megbízható gyártók végezzenek alacsony áron. Helyi képviseletünk megakadályozza, hogy ügyfeleinket az opportunista vállalkozók kihasználják.
 • Biztosítási kötvények ellenőrzése
  Tapasztalataink azt mutatják, hogy a biztosítási fedezet az ingatlanbefektetés egyik legbonyolultabb témája. Bár a biztosítás minden ügyfelünk számára szükséges, gyakran azt tapasztaljuk, hogy vagy túlbiztosítottak, alulbiztosítottak, vagy nem megfelelő módon vannak biztosítva. A legfélelmetesebb az, hogy sok ügyfél csak akkor veszi észre, hogy tévesen van biztosítva, amikor egy igényt nyújt be a kötvényére. Bízza ránk, hogy szakértői csoportunk felülvizsgálja jelenlegi biztosítási kötvényét és megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő biztosítás van-e kötve a tulajdonában lévő ingóság/ingatlan típusához. Ezzel minden a helyére kerül a káresemények esetén érvényesíthető igény kapcsán.
 • Ahogy a mondás szól: “Az idő pénz”
  Ahelyett, hogy a budapesti ingatlanpiac labirintusában egyedül bolyong, engedje meg, hogy átvállaljuk az ’önkiszolgálás’ nehézségeit, és megkíméljük a kellemetlenségek okozta fejfájástól. Hatékony tevékenységeink - beleértve az online bérleti díj, havi díjbekérők intézését, a digitális nyilatkozatokat és óraállás jelentések rögzítését - lehetővé teszik, hogy más befektetéseit korszerűsítse, újakat kutasson fel és drága idejét másra fordítsa.