Friss Adatvédelmi Tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Részletes leírás
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményben legyen részed. További tudnivalókat a Cookie Tájékoztatóban találsz.

Az Ön ingatlana a mi ügyünk!

Rólunk

Személyre szabott szolgáltatások, nagy elhivatottság.

FIRST CHOICE HUNGARY KFT - Rólunk

Meggyőződésünk, hogy mind az ingatlankezelés, mind a könyvelés egy-egy olyan speciális szolgáltatás, ahol a megbízó igényeinek teljesítésén túlmenően fontos, hogy az elsődlegesség ötvöződjön az elérhető jogi és adózási lehetőségekkel. Személyre szabott szolgáltatásaink mögött nagy elhivatottság, gondosság, figyelem és szakmai alázat húzódik, mert ügyfeleink megtisztelő bizalmát ez a szemlélet táplálja és élteti. Cégünk minden egyes tagja a rábízott feladatkört hivatásként éli át, munkáját sikeresen végzi, mivel cégünk infrastruktúrája, filozófiája és erőforrásai lépést tartanak a napról napra változó igényekkel.

A First Choice Hungary Kft. 2009-ben alakult, tagjai az elmúlt években szerzett szakmai és gyakorlati tapasztalataikat egyesítették annak érdekében, hogy még szélesebb körben nyújthassanak egyedülálló szolgáltatói élményt ügyfelei számára.

Szolgáltatásaink

Ingatlankezelés
Ingatlankezelés

Egy ingatlan bérbeadása, a számlák folyamatos ellenőrzése, az óraállások lejelentése nagy nyűg egy tulajdonosnak! Megkeressük az Ön számára legmegfelelőbb bérlőt és jó gazdaként kezeljük ingatlanját!

Tovább
Könyvelés
Könyvelés

Ne vesződjön a papírmunkával! Cége könyvelését, beszámolói összeállítását, mérlege, eredménykimutatásai elkészítését bízza szakemberre. Nézze meg könyvelési szolgáltatásainkat!

Tovább
Adózási szolgáltatások
Adózási szolgáltatások

Járt már úgy, hogy a befizetési határidőkor értesült csak adózási kötelezettségeiről, és szinte hidegzuhanyként érte az összeg? Megállapítjuk adó-, adóelőleg-, adófeltöltési és kötelezettségi összegét az adófizetési határidő előtt!

Tovább
Bérügyviteli szolgáltatások
Bérügyviteli szolgáltatások

Nincs pénze bérszámfejtőt alkalmazni? Szervezze ki bérszámfejtését, munkavállalói be- és kijelentésével, és minden egyéb, a dolgozóival kapcsolatos információ szolgáltatási kötelezettségét!

Tovább